Waar geeft Rijschool Kusters autorijlessen?

We geven autorijles in Veldhoven, Eindhoven, Steensel, Eersel, Aalst en Waalre, Valkenswaard, Best, Hoogeloon. Ook kunnen we je op school of een andere plaats (binnen de straal van 10km.) ophalen of afzetten. Woon je verder buiten dit gebied, bv Helmond, kunnen we je op het Centraal Station in Eindhoven ophalen en afzetten.

Hoe lang duurt een rijles in en rondom Eindhoven?

Wij lessen in blokken van 2 keer 50 minuten. Woon je echter wat verder weg of wil je in de spits rijlessen dan bevelen we je aan iets langer te rijlessen, in overleg natuurlijk. Dat geldt ook voor leerlingen buiten Eindhoven.

Wat is het gemiddeld aantal lessen dat ik nodig heb bij Rijles Eindhoven?

De gemiddelde leerling heeft tussen de 30/45  rijlessen nodig in Nederland. Deze cijfers zijn afkomstig van CBR. De één pikt het sneller op, de ander langzaam. Het belangrijkst is dat je goed en veilig leert autorijden.

  • Wij streven ernaar je zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen.
  • Wij bieden ook “LOSSE” examens aan.
  • Losse examens zijn examens als je niet bij onze rijschool lest.

Onze pakketten voor de auto bij Rijles Eindhoven

Je kunt bij ons kiezen uit drie pakketten. De genoemde duur van de rijopleidingen dient als een handvat en is dus variabel. Afhankelijk van de hoeveel tijd die je hebt, kun je er dus voor kiezen het pakket versneld te doorlopen of juist te verspreiden over een langere periode.

Wij bieden ook (semie) spoedcursussen aan.De betaling kan in delen. Wij kunnen ook een individueel pakket op maat maken.

TussenTijdse Toets bij Rijles Eindhoven

De Tussentijdse Toets, ook wel proefexamen genoemd, leg je af bij het CBR. Na afloop van het proefexamen neem je samen met de examinator en je instructeur de rit door. Dit zal resulteren in een aantal aandachtspunten, leermomenten, waar je vervolgens samen met je instructeur/trice aan gaat werken.

Tussentijdse toets of  TTT is een examen van het CBR. De TTT is ervoor bedoeld om de kandidaat aan een examen te laten wennen, waardoor eventuele nervositeit aanzienlijk afneemt. Een kandidaat krijgt bij een goed verlopen TTT een vrijstelling van de bijzondere manoeuvres. Bovendien krijg je te horen aan welke punten wij nog moeten werken en waarom. Een hele goede feed back dus. Bovendien gaat je slagingskans met 75% omhoog!! De TTT is bij onze rijschool daarom verplicht.

De duur van de opleiding is indicatief en kan naar wensen van de kandidaat variëren.
TTT is bij onze rijschool verplicht, mits je een los examen doet.