Je wilt rijles in Veldhoven e.o?

Rijschool Kusters is al meer dan 12,5 jaar de meest ervaren partij voor rijles in Veldhoven. Wil je starten met rijlessen, maar twijfel je nog aan voor welke rijschool je gaat kiezen? Je stelt jezelf vragen als: Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb? Bij wie hebben mijn vrienden rijlessen gevolgd? Is mijn instructeur vriendelijk en kan hij of zij het goed uitleggen? Hoe duur is mijn rijles? Rijschool Kusters in Veldhoven staat paraat om jou te helpen bij deze vraagstukken. Kies nu voor een gratis intake, zodat we jou direct inzicht kunnen geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Rijles veldhoven nodig? Rijschool Kusters staat voor je klaar. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

We geven autorijles in Veldhoven, Eindhoven, Steensel, Eersel, Aalst en Waalre, Valkenswaard, Best, Hoogeloon. Ook kunnen we je op school of een andere plaats (binnen de straal van 10km.) ophalen of afzetten. Bij Rijschool Kusters is kwaliteit belangrijk en willen we dat al onze leerlingen slagen. Onze expertise is een persoonlijke aanpak. Bel 06-16 16 16 35 en profiteer nu van een gratis proefles.

Rijles Veldhoven; Hoe lang duurt een rijles?

Rijles Veldhoven nodig? Wij lessen in blokken van 2 keer 50 minuten. Woon je echter wat verder weg of wil je in de spits rijlessen, dan bevelen we je aan iets langere lessen te nemen. Als rijschool in Veldhoven weten we als geen andere waar we op moeten letten bij het geven van goed advies en een kans op slagen. Bel 06-16 16 16 35 en profiteer nu van een gratis proefles.
Wat is het gemiddeld aantal rijlessen dat ik nodig heb?

De gemiddelde leerling heeft tussen de 30/45 rijlessen nodig in Nederland. Deze cijfers zijn afkomstig van CBR. De één pikt het sneller op, de ander langzaam. Het belangrijkst is dat je goed en veilig leert autorijden.

  • Rijschool Kusters te Veldhoven streeft er naar je zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen.
  • Wij bieden ook LOSSE examens aan.
  • Losse examens zijn examens afleggen zonder dat je bij onze rijschool lest.

Rijlespakketten bij Rijschool Kusters te Veldhoven!

Je kunt bij ons kiezen uit drie pakketten;

Pakket A, Pakket B of Pakket C. Voor meer informatie kijk op de pagina prijzen.
Het mogelijk om losse lessen af te nemen, of eerst een aantal lessen te volgen alvorens je de keuze voor het pakket maakt. De genoemde duur van de rijopleidingen kan per leerling verschillen. Een rijles Veldhoven is afhankelijk van de hoeveel tijd die je hebt kun je er voor kiezen het pakket versneld te doorlopen of juist te verspreiden over een langere periode.

Als rijschool Kusters, (rijles Veldhoven) bieden wij ook (semi) spoedcursussen aan. Wij kunnen ook een individueel pakket op maat maken. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden bij Rijschool Kusters in Veldhoven ruim. Bel 06-16 16 16 35 en maak een vrijblijvende afspraak.

Bord-Rijschool-Rijles-Veldhoven-Eindhoven-Waarle

Besparen op de kosten voor je rijbewijs!

Onze rijlesmethode is samengesteld om de rijlessen zo effectief mogelijk in te richten. Zo wordt al het lesmateriaal beschikbaar gesteld zodat je als leerling niet alleen tijdens de lessen leert maar ook thuis nog aan de slag kan. Er zijn instructievideo's beschikbaar die je van te voren kunt bekijken, waardoor je al snel 10 minuten per les bespaart! Door deze unieke lesmethode hebben de leerlingen van Rijschool Kusters minder rijles nodig en besparen zij op de totale kosten voor het behalen van een rijbewijs.

Tussentijdse toets of TTT is een examen van het CBR. De TTT is ervoor bedoeld om de kandidaat aan een examen te laten wennen, waardoor eventuele nervositeit aanzienlijk afneemt. Een kandidaat krijgt bij een goed verlopen TTT een vrijstelling van de bijzondere manoeuvres. Bovendien krijg je te horen aan welke punten wij nog moeten werken en waarom. Een hele goede feed back dus. Bovendien gaat je slagingskans met 75% omhoog!! De TTT is bij onze rijschool daarom verplicht.

De duur van de opleiding is indicatief en kan naar wensen van de kandidaat variëren.
TTT is bij onze rijschool verplicht, mits je een los examen doet.

Beoordeling
Datum
Onderwerp
Rijles Veldhoven
Beoordeling
51star1star1star1star1star