U zoekt een rijschool in Veldhoven e.o?

Rijschool Kusters is al meer dan 12,5 jaar de meest ervaren allround rijschool in de regio. We geven autorijles in Veldhoven, Eindhoven, Steensel, Eersel, Aalst en Waalre, Valkenswaard, Best, Hoogeloon. Ook kunnen we je op school of een andere plaats (binnen de straal van 10km.) ophalen of afzetten. Bij Rijschool Kusters is kwaliteit belangrijk en willen we dat al onze leerlingen slagen. Onze expertise is een persoonlijke aanpak. Bel 06-16 16 16 35 en profiteer nu van een gratis proefles.

Hoe lang duurt een rijles in regio Veldhoven?

Wij lessen in blokken van 2 keer 50 minuten. Woon je echter wat verder weg of wil je in de spits rijlessen, dan bevelen we je aan iets langere lessen te nemen. Als rijschool Veldhoven weten we als geen andere waar we op moeten letten bij het geven van goed advies en een kans op slagen. Bel 06-16 16 16 35 en profiteer nu van een gratis proefles.
Wat is het gemiddeld aantal lessen dat ik nodig heb?

De gemiddelde leerling heeft tussen de 30/45 rijlessen nodig in Nederland. Deze cijfers zijn afkomstig van CBR. De één pikt het sneller op, de ander langzaam. Het belangrijkst is dat je goed en veilig leert autorijden.

  • Rijschool Kusters streeft er naar je zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen.
  • Wij bieden ook LOSSE examens aan.
  • Losse examens zijn examens afleggen zonder dat je bij onze rijschool lest.

Als rijschool Veldhoven hanteren wij de volgende rijlespakketten!

Je kunt bij ons kiezen uit drie pakketten;

Pakket A, Pakket B of Pakket C. Voor meer informatie kijk op de pagina prijzen.
Het mogelijk om losse lessen af te nemen, of eerst een aantal lessen te volgen alvorens je de keuze voor het pakket maakt. De genoemde duur van de rijopleidingen kan per leerling verschillen. Afhankelijk van de hoeveel tijd die je hebt kun je er voor kiezen het pakket versneld te doorlopen of juist te verspreiden over een langere periode.

Als Rijschool Kusters, (de rijschool Veldhoven) bieden wij ook (semi) spoedcursussen aan. Wij kunnen ook een individueel pakket op maat maken. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden bij Rijschool Kusters in Veldhoven ruim. Bel 06-16 16 16 35 en maak een vrijblijvende afspraak.

Bord-Rijschool-Rijles-Veldhoven-Eindhoven-Waarle

Tussentijdse Toets

De Tussentijdse Toets, ook wel proefexamen genoemd, leg je af bij het CBR. Na afloop van het proefexamen neem je samen met de examinator en je instructeur de rit door. Dit zal resulteren in een aantal aandachtspunten, leermomenten, waar je vervolgens samen met je instructeur/trice aan gaat werken. Als rijschool Veldhoven zijn wij verantwoordelijk voor het snel laten slagen van onze leerlingen. De tussentijdse toets is dus een extra mogelijkheid om met de leerling te trainen voor zijn uiteindelijk examen.

Tussentijdse toets of TTT is een examen van het CBR. De TTT is ervoor bedoeld om de kandidaat aan een examen te laten wennen, waardoor eventuele nervositeit aanzienlijk afneemt. Een kandidaat krijgt bij een goed verlopen TTT een vrijstelling van de bijzondere manoeuvres. Bovendien krijg je te horen aan welke punten wij nog moeten werken en waarom. Een hele goede feed back dus. Bovendien gaat je slagingskans met 75% omhoog!! De TTT is bij onze rijschool te Veldhoven daarom verplicht.

De duur van de opleiding is indicatief en kan naar wensen van de kandidaat variëren.
TTT is bij onze rijschool verplicht, mits je een los examen doet.

Beoordeling
Datum
Onderwerp
Rijschool Veldhoven
Beoordeling
51star1star1star1star1star